Information

Menoxia är en svensk Minecraft-server som har funnits sedan 2012. Det finns idag tusentals minecraft servrar men väldigt få av dessa är seriösa. Alltför ofta så försvinner servrar som man valt att spela på efter enbart några månader. Trist för dig som spelare. Och jobbigt, såklart.

Men hos oss så är det annorlunda. Som vi nämnde i början av texten så har Menoxia funnits sedan 2012. Vi är med andra ord en server som går att lita på. Bra för dig som spelare. Och skönt, såklart.

Men en seriös server behöver enligt oss uppfylla fler kriterier än att bara ha funnits länge för att få klassas som seriös. Bland annat så bör servern tas om hand av seriösa personer. Så är fallet hos oss. Menoxia har ett väldigt seriöst team bestående av ett gäng glada individer som gör allt för att du som spelare ska få en så bra vistelse på servern som möjligt.

På senare tider, efter en restart så körs Menoxia som ett projekt för att låta spelare komma tillbaka och uppleva Menoxia på nytt. Vi har en ny ledning och ett nytt staffteam. Vi hoppas att projektet pågår så länge som möjligt, även om inte i all evighet.