Server-nyheter

Avslutningsevent

Yeesh vad denna hemsidan har legat död länge. Bli inte rädda, det är inte något vi ska ändra på. Den lilla informationen som faktiskt har släppts har kommit genom våran Discord kanal, men idag tänkte jag att jag skulle dela den här med!

”Jag önskar er alla som fortfarande är kvar här ett gott nytt år. Menoxia har varit ganska orörd i 2021 och förblir det i 2022 med ett undantag. Det är så att Menoxia fyller 10 år i februari och jag filar på planer till en stor eventkväll med bland annat

  • Paintball
  • Parkour
  • PvP-turnering
  • Byggtävlingar
  • Klassiska Menoxia event

Jag håller på att leta efter folk som vill hjälpa till med att arrangera olika saker. Gammal staff på Menoxia eller en annan serverägare och är sugen på att hjälpa till med något eller delta på något vis? Slå en signal här på Discord!

För att attrahera så många spelare som möjligt så tänkte jag erbjuda riktiga vinster, presentkort, olika prylar, biobiljetter och sådant.

Meningen är att det ska vara ett sista communityservice från mitt håll till allt som har med Menoxia och Minecraft att göra. Sedan packar jag mitt och drar. Stänger ner Menoxia för gott då jag har alldelles för mycket med universitet och grejor, framtiden kallar liksom.

Jag själv och några andra jag pratat med tycker att detta hade varit sjukt kul att kunna få o fungera, därför har jag skapat ett formulär för att få ett humm om hur många som hade tänkt sig delta. Det behövs för att kunna skala vinsterna, se om det är värt att göra något av det och även för att sköta infrastrukturen till eventet då det troligen inte lär bli hostat på våra egna servar. Hade hjälpt oerhört mycket om ni svarar på det och delar det med andra gamla Menoxianer

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsmXefWxKoyuZrlze23xt944uDArfxn_eOlv9AxUL3hahHWQ/viewform?usp=sf_link

Discord-kanalen är numera öppen även för overifierade. Välkommen in! https://discord.gg/VdyaaM3

Hemsidan kommer med tiden göras om till en minnesportal, med bildbank och dylikt. Råkade även köpa upp styxdomänet av någon anledning? Höres! //Bachja