Server-nyheter

Information inför Towny beta-2.0.0

Det har skett några ändringar inom staff-teamet under den senaste månaden. Hilmalaya har lämnat oss och så har vi satt FelixMyhr som inaktiv så vi tackar honom för hans tid och önskar honom all lycka i framtiden. MissBananaDealer kommer att vara kvar som moderator, även om hon också ibland kan vara inaktiv. Under tiden har vi kollat i ansökningsformulären och tagit in elise0927 som en ny junior-moderator.

Vi har tidigare sagt att vi inte kommer återställa towny-världen, men efter att vi har lyssnat på respons från er spelare så har vi märkt att många av er tycker att towny borde ha en reset. Detta tycker vi är ett perfekt tillfälle att införa en del ändringar som ändrar på Menoxias towny. Vi kommer försöka göra det lite mer verklighetsbaserat, för att towny inte ska vara alltför likt SMP:n som vi planerar att starta upp senare.

Vi kommer att hålla uppe nuvarande towny fram till 2-3 dagar innan omstarten sker. Öppningen av den nya towny är planerad att ske på skärtorsdagen, vilket är den 9:e April. Preliminär tid är 19:00.

Tills dess hoppas vi att ni håller er friska och vi önskar er även en glad påsk!

En reaktion på ”Information inför Towny beta-2.0.0

Kommentarer är stängda.