Server-nyheter

Refresh av logga och SVIP!

Just det! Vi har bytt ”stil” av den originella loggan. Det kanske är svårt att märka, men nu när vi har tillgång till de själva grunderna som loggan är gjort av så kan vi göra vad vi vill med den.

Vi har också börjat sälja ranken SVIP i towny. Du som köper SVIP hjälper servern att växa. Viktigast av allt är att vi, till skillnad från många andra servrar, följer de föreskrifter som är utsatta för servrar. Våra ranker innehåller alltså inga funktioner som påverkar själva spelet, alltså ingen /fly, /feed, /repair osv. När du köper SVIP, så kan du själv välja vilken färg du vill ha på ditt namn, eller varför inte blanda flera färger? Du får tillgång till kommandot /hat som gör så att du kan ta det blocket du har i handen, på ditt huvud! Sen har vi även /pet, som gör så att du kan spawna husdjur, eller monster om du är en sådan typ av människa! Djuren kommer att följa efter dig i townyvärlden. Du kan ändra namn på djuren, och ändra på de olika karaktäristiska sakerna som finns för varje typ av djur.

När vi lanserade serverchatt funktionen i Discord, så var planen att det bara skulle vara tillåtet för folk med en rank att läsa/skriva. Nu när vi har börjat sälja SVIP, så har vi gjort så att de med SVIP kan skriva, men alla kan läsa. Anledningen till varför den kan se tom ut för er andra, är att vi har ändrat tillgången till historiken. Vi bryr oss om säkerhet, och därför stärker vi på sekretessen, vi vill inte att en ”logg” ska vara tillgänglig för alla som är med i Discorden. SVIP kostar vid skrivandes stund 79kr, och gäller i 30 dagar.