Server-nyheter

Alla får fly nu under juletiderna!

Vi vill tacka alla som har valt att spela hos oss fram till nu. Därför har vi gett alla tillgång till kommandot /fly. Ni kan använda er av den fram till den 27:e december. Vi börjar se mer och mer stabilitet på servern. Jag har jobbat hårt under de senaste dagarna med att få till översättningar inne på towny, så att man kan välja vilket språk man vill lira på. Det är inte helt färdigt men det börjar närma sig. Du kan testa det redan nu genom att skriva /language se eller /language en. Skriv sedan ett kommando som t.ex. /spawn så kommer du se att du får respons på olika språk i chatten!

Under januari kommer utvecklarna för vår panel att troligen släppa en sista uppdatering, som kommer fixa alla fel som finns där. Det betyder att vi äntligen kommer kunna ha regelbunda omstarter på servern. Någonstans därfter kommer vi gå ut ur alpha-stadiet. Planen är att vi släpper ett nytt avsnitt av Menoxianytt på youtube-kanalen, där vi bestämmer en tid där alla som är intresserade av att träffa gamla vänner, kommer in på servern och har en rolig kväll eller något sådant. Vi hoppas att vi hinner släppa KitPvP och Event tills dess så att vi har mer att erbjuda än bara towny.

Snart kommer även den nya hubben. För er information så säger jag redan nu att de skyltar som är uppsatta där, visar världar som vi planerar att släppa, men de flesta har vi inte börjat på ännu. Vi kommer först släppa Event, fast denna värld kommer inte ha någon portal dit från hubben då man inte kommer kunna göra mycket där utan staffs. Sen har vi ju självklart KitPvP. Vi har redan börjat på Spel, så det ska också komma tillbaka. Efter det kommer vi troligen lägga fokus på Factions, Skyblock och någon SMP. Så det är stora planer som är igång här! Tills dess önskar jag er en god jul och ett gott nytt år!