Server-nyheter

Ändringar under natten

Snart läggdags, men först så tänkte jag att det vore bra om vi postar ändringar här hela tiden så att ni kan hålla koll på funktionerna och vad som ändras på servern. Inatt har vi gett spawn ett lyft om vi ska säga så. Vi har bytt ut de gamla ironblocken mot en nyare design. Detta är tillfälligt då vi tyckte att det faktiskt såg ganska så hemskt ut med den gamla. Vi kommer bygga nytt spawn när läget lugnat sig. Det går numera att komma in med alla versioner över 1.8, på hela servern, inklusive 1.15 snapshots. Vi har även fixat så att det nu går att komma tillbaka till punkten där du dog med /back. Det var en enkel permission som vi missade när när vi konfigurerade de från första början. Vi ber om ursäkt för eventuella förlorade items under tiden. Mvh Staffs