Server-nyheter

Planering&info

Lagget har mer eller mindre försvunnit. Det kan fortfarande komma tillbaka ibland med det är inte alls på samma nivå som det varit innan. Verkar som att utvecklarna gör rätt i sina arbeten. Vi har även andra goda nyheter för er spelare! Ekonomin tar lång tid att ställa in och det krävs många finjusteringar. Därför så ändrar vi nu skatten, så att de som har under 100 000 betalar 0%, just det, ingen skatt alls! Över 100 000 betalar du 2% och över 500 000 så är det 5%. Vi vill ha kontroll på ekonomin så att vi inte ska behöva byta värld så snabbt. Vi vill behålla alla fina byggen ni bygger och ha de på vår server så länge som möjligt.

Under dagen kommer vi fixa så att man kan köpa till townblocks till sina städer. Detta betyder att du som har uppnått gränsen för hur många plots du kan claima (som styrs av invånare i staden), nu kan claima ännu mer. Priset är 750 per plot, med en maxgräns på 100 extra plots.

Hubben är mer eller mindre uppe igen. Den leder just nu bara till towny. För att komma till hubben så kan ni alltid skriva /hub. Kommandot för att komma tillbaka till towny är /menoxia eller /stowny

Event servern är uppe och väntar bara på att någon ska komma dit och börja bygga ett eventspawn, och själva eventsen då. Vi hoppas att eventvärlden kommer upp så snabbt som möjligt, för då kan vi hålla i massa tävlingar med belöningar. Och då kan vi även börja fokusera på nästa projekt. Som det ser ut just nu så har vi följande prioritering (från vänster till höger) Towny > Event > KitPvP > Parkour/spel > Factions.

Vi hoppas även på att få tillgång till Menoxias yt kanal och twitch. Även om detta inte är säkert så hade det betytt väldigt mycket för oss. Det är ju så att många fortfarande prenumererar på dessa, men är inte medvetna om att vi kör detta projektet för att återuppliva Menoxia. Det hade varit en enorm hjälp om Isak och Henrik (gamla ägare av servern) hade kunnat hjälpa till med att få ut ordet.

För er som är intresserad av ranker så har jag ju tidigare sagt att det kommer till våren 2020. Det kanske är så att vi kan fixa det tidigare, så att ni kan få det redan nu i höst. Vi får se hur det går, och uppskattar alla bidrag till serverns ekonomi, oavsett om det är donationer eller köp av rank. Självklart kommer aldrig rankerna att ge en påverkan på själva spelet på ett sätt så att du får fördelar över någon annan. Ni förstår inte ens hur mycket det betyder för servern att ni har donerat, och vi hoppas att vi uppnår donationsmålet varje månad. För att få lite variation så kommer vi lägga till och även byta ut sakerna i donationsmålet, men också själva donationsmålet.

Lördag klockan 19:00 kommer vi att ha ett mega-lotteri där vi sätter in 300 000 extra i potten, vi kommer för tillfället även dubbla antalet lotter du kan köpa. 60 lotter, där en kostar 300. I övrigt önskar vi er en toppenhelg och hoppas att ni vilar ut er till nästa vecka!