Server-nyheter

Större värld + Nether/End

Nu på förmiddagen kommer vi att sätta servern under whitelist och utöka världarna. Towny, som tidigare haft en radie på 5000 blocks, kommer nu ha det på 12000. Den kommer alltså vara nästan 600% större. Vi öppnade även Nether och End igår. Även de världarna kommer utökas. Nether kommer gå från 2000 till 8000, och End från 2000 till 5000. Den utökade delen att towny kommer att genereras med version 1.14, så du kommer att kunna hitta allt nytt utanför den gamla gränsen!

Ja och då har vi ju även släppt Nether och End. Du hittar portalerna i spawn, men det går även att använda kommandot /nether, respektive /ender. Att ta sig till världarna oavsett kommando kostar 1400 för Nether, och 4000 till End. Vi siktar på att öppna upp servern vid 16-tiden.

Vi vill även påminna om att ett nytt kommando har tillkommit. /kram [spelare]. Efterfrågan på det var tydligen stor och därav fick vi skapa ett helt nytt kommando. Vi kommer jobba med att förbättra den senare.