Server-nyheter

Ansökan till JrMod/Byggare

Vad innebär det att vara Jr.Mod?

Som Jr.Mod i towny är din yttersta uppgift att ta hand om spelarna och moderera chatten i towny. Du ser till så att alla följer serverns regler, svarar på frågor i chatten och ser till att nya spelare kommer igång på servern. Du hjälper även till med att låsa upp kistor i städer.

Man ska vara hjälpsam och vilja spelares bästa, man ska vara samarbetsvillig, pålitlig, mogen och ansvarstagande. Låter det som du?  Toppen, ansök på en gång! Vi behöver dig!

Jr.Mod innebär att du endast är  Mod under prov. Du kommer att få lära dig grunderna i att arbeta som staff på Menoxia. Gör du ett bra arbete ifrån dig och ledningen är nöjd med din prestation kan du bli befordrad till Mod.

Vad krävs för att få ansöka?  (JrMod)

-Du behöver vara minst 13 år gammal eller fylla det år 2019  (född 2006).

-Du behöver vara villig att delta (prata) i Discord under möten! Detta är ett krav för kunna bli staff.

-Du måste kunna spela minst 10 timmar på en vecka. Detta är ett krav för att kunna bli staff.

Var ansöker jag?

Ansökningsformulär  

Klicka här för att komma till formuläret!

Ansökningarna kommer att pågå fram tills att vi anser att det finns tillräckligt många ansökningar att välja emellan för att besluta oss.

Inget datum är sagt för när vi kommer välja ut och presentera de nya Jr.Modsen, detta blir när vi känner oss redo!

Tips som kan hjälpa dig när du skriver din ansökan!

  • Utveckla dina svar men håll texten tydlig och rakt på sak.
  • Skriv inte alltför långa texter, lagom är bäst!
  • Kontrollera texten innan du skickar in den för att se till så du är nöjd med dina svar.
  • Ljug inte i din ansökan! Låtsas inte vara någon du inte är, vi kommer upptäcka det och inse att det inte var personen vi var ute efter.
  • Tänk på att vi väger in vad vi sett och hur ni agerar ingame när vi väljer ut staff.
  • Om du byter namn så kanske vi glömmer vem du är! Alla som spelar på servern har ett rykte byggt kring sig själv och det namn man spelar under. Många, många gånger så har folk valts ut för att dem är aktiva, omtyckta och för att vi tänker på de positiva egenskaper som just det namnet är känt för. Självklart kan ni byta namn om ni vill. Men se då till att göra det tydligt vad ni hette innan.
  • Var snäll och hjälpsam mot folk även när staff inte är online.  Vi observerar alltid de vi tar in som staff under en längre period, oftast utan personen har en aning om det. Dessutom så kollar vi tidigare historia då från servern så vi vet att personen inte är extra trevlig och hjälpsam bara för att den har sökt till staff.

Lycka till!

Originella inlägget skrevs av The_Fuzzy_Gamer – reviderad av Bachja.