Server-nyheter

Servern under whitelist

Så, denna kvällen har gått både bra och dåligt. Jag är glad för hur många fina spelare som hälsat på och återkopplat med varandra. Men jag skriver snabbt här nu för att meddela er om att servern kommer vara under whitelist till vidare på grund av fel som orsakar servercrash. Vi hoppas kunna lösa det under natten men det är inte säkert att vi kommer kunna göra det. Det är möjligt att saker försvunnit men som jag meddelade till folket inne på servern så var denna kvällen en testkväll, för att se till att allting fungerar som det ska. Vi kommer jobba hårt med att få tillbaka sakerna men det kanske inte är möjligt. Städer och pengar borde vara kvar, men det är möjligt att man har förlorat saker som man haft på sig. Mer information kommer under senare.

UPPDATERINGAR:

00:30 – Whitelist borttagen och servern är startad på minimala inställningar för att se vad som orsakar felet. Om ni spelar här nu så behöver ni vara medvetna om att vi ikväll bara testar saker, och att era saker kan komma att försvinna!

01:09 – Servern crashar återigen och vidare felsökning pågår.

03:49 – Servern whitelistas. Ingen framgång men vi håller på att skära ner på möjliga felkällor. Jobbet återupptas om några timmar.

10:27 – Arbetet fortsätter. En temporär hub finns på plats för de som är redo och komma in och testa, samt de som vill chatta.

11:10 – Towny whitelist tas bort. Servern kör nu på annan mjukvara.

11:45 – Felet troligen identifierat. Kontaktat support och letar efter alternativ.

13:19 – Vi testar en temporär lösning. Det går nu att gå in på towny. Om ni spelar här nu så behöver ni vara medvetna om att vi fortfarande bara testar saker, och att era saker kan komma att försvinna!

13:30 – Lösningen fungerade inte. Troligen ligger felet i servern och vi kollar på alterativ för för serverflytt.

15:22 – Vi gör ett försök i att nedgradera till 1.13.2, då Mojang verkar ha extremt mycket strul med senaste Minecraft.

4 reaktioner på ”Servern under whitelist

  1. Tjenare! Tack för ni startat upp igen! Många vackra minnen och hoppas på nya <3 Öppna så snart som möjligt igen

  2. Oavsett om det är fel och så nu i början är ju det förståeligt. Men tack till dig som gjort det möjligt att uppleva samma känsla som när man var yngre, alla minnen. Tack, och lycka till i framtiden!

  3. Hejsan, Bara så att ni vet om det: 1.14 är extremt optimerat för servrar. Vi har försökt optimera denna uppdatering på Minex så gott det går men det fungerade icket. TPS var extremt lågt oavsett hur stark hårdvara vi kör.
    1.13.x har dock inte detta problem.

Kommentarer är stängda.