Server-nyheter

Då var det dags!

Publicerad

Ja, efter en massa tid. Visst, vi hann inte med det vi lovade men som sagt så är det väldigt svårt att driva detta projektet på så få händer. Vi kommer i början av augusti bygga ut våra servrar, så förutsatt att allting fungerar där, att Mojang inte släpper några fler uppdateringar och att vi inte får något annat strul samt hinner konfiguera allt så har vi satt en deadline för oss – 17:e Augusti klockan 19:00 ska vi försöka öppna upp servern för spelare.

I dagsläget kommer det finnas Towny tillgängligt, och direkt efter det eller kanske t.o.m. innan det påbörjar vi KitPvP bygget. Beroende på efterfrågan så kommer antingen spelservern, med parkour och massa annat vara på tur, eller en factions/survival server. Någonstans där emellan kommer vi också dra upp en event server med fina priser för våra spelare.

Vi vet ännu inte hur många spelare våra servrar kan hantera. Därför så kommer vi ta det lugnt och sätta spelargränsen ganska låg. Om vi får mycket tryck på våra servrar och fler vill in så kommer vi tillfälligt hyra servers hos en host, men vi tror inte det kommer vara nödvändigt.

Vi vill också säga tack till alla som har skrivit kommentarer här på sidan, och även skrivit i livechatten. Ni motiverar oss att driva detta projekt vidare.

En sista sak vi hade velat be er göra, är att anmäla er på detta formulär, så att vi kan få en uppskattning på hur många som kommer spela på servern när vi öppnar! Tills dess, ha ett vidare bra sommarlov!