Server-nyheter

Liten uppdatering kring läget

Publicerad

Så! Då har sommarjobbet äntligen tagit slut och jag har nu ett par dagar över till att uppdatera servern till 1.14.3. Jag har funderat på om vi kanske ska öppna upp hubben för spelare. Hubben är för tillfället inget från gamla Menoxia eller något vi byggt utan bara ett väldigt stort inklistrat område. Hur som helst så börjar spawnbyggnaden i Towny bli färdig, tyvärr så är det ganska mycket mer jobb som behöver läggas ner på själva spawnstaden. I och med att Minecraft uppdateras ganska snabbt på sistone så måste vi även se till att alla plugins som det gamla Menoxia erbjöd hinner med, och annars byta ut de med liknande. Vi hoppas att er sommar flyter på bra och att ni har kul även om ni nu inte fick spela på er favoritserver igen! Här nedan finns en bild på hur stället ser ut just nu!